Попаднали сте на най-подходящото място! В портфолиото си Дрийм Естейтс разполага с огромен избор от висококачествени имоти, способни да задоволят и най-големите очаквания. Ние разполагаме както с луксозни жилища и офиси, така и с бюджетни предложения. Обслужваме най-големите корпоративни клиенти в Бургас. При нас „няма” не съществува!

Обърнете внимание!

Разполагаме с „тайни” оферти, непубликувани на сайта. Свържете се с нас и попитайте за „тайните” ни оферти.

За всеки купувач най-добрия вариант е да работи с професионален брокер, който да разбере критериите му и целенасочено и търпеливо да претърсва пазара докато открие това, което търси клиента.

За съжаление такъв брокер се открива трудно поради две главни причини – липса на време и липса на достатъчно налични оферти. Много често наши клиенти се шегуват, че са се превърнали в брокери докато търсят да купят имот.

Ние ще свършим професионално за вас работата, за която ни се плаща!

Независимо дали сключвате сделка за покупка на имот или имот под наем, документите с които работите са изключително важни. Учудващо е колко много агенти и адвокати ползват бланки от интернет, които не защитават добре страните по договора. А мислите ли, че винаги се полага дължимото усърдие за проверка на всички възможни пречки за сделката и за избягване на неприятни изненади след сделката? За съжаление отговора е – не.
Нашите документи са създадени от най-добрите юристи и сами по себе си са много ценни, ние не ползваме бланки от интернет. За всеки казус използваме най-подходящите документи за защита интересите на клиентите. Екипа ни от юрист, счетоводител и нотариус , заедно с вашия агент, извършва дължимото усърдие всеки път, при всяка сделка. С Дрийм Естейтс няма изненади.
Ако желаете да извършим справка, преглед на документи или дю дилиджънс, моля свържете се с нас!